NAF Insight Spelsimulaties

Games en simulaties worden meer en meer als werkvorm ingezet voor bewustwording, kennisoverdracht. Ze zijn uitstekend geschikt om management en medewerkers bewust te maken van bijvoorbeeld de meerwaarde van architectuur in IT, informatie, proces en bedrijf. Ook tijdens het architectuurproces zijn ze echter van waarde. Maar wanneer zet je nu welke simulatie in? Dit is de centrale vraag van het event.

Tijdens het event kunt u drie verschillende simulaties doorlopen, elk van een heel andere aard. Games die primair bedoeld zijn om discussie op gang te brengen, games om bepaalde principes te begrijpen en spelsimulaties om problemen rond architectuur te ervaren en te experimenteren met oplossingen.

U maakt kennis met:

- A Heart effort
- Bridge-IT
- The Alignment Game – Gemeentevariant

De spelsimulaties worden begeleid door:

- Herman van der Bij, spel architect, Simagine
- Maarten Versteegh, spel begeleider, Simagine
- Jeroen van de Loo, management consultant, Ordina
- Marc Bonenkamp, management consultant, Ordina

Dagvoorzitter is Jan Campschroer, Management consultant, Ordina

Datum: 12 juni 2012
Aanvang: 17:00 uur, einde: 21:00 uur
Locatie: Ordina, Ringwade 1, Nieuwegein

Agenda

17.00-17.30 inloop en intro
17.30-18.15 a Heart Effort
18.15-19.00 eten
19.00-20.30 Parallel sessies: Bridge-it en The Alignment Game
20.30-21.00 afsluiting en borrel

Het event is de eerste in een korte serie afsluitende bijeenkomsten van de werkgroep Games en simulaties in architectuur. De organisatie is een co-productie van Ordina en Simagine.

Voor NAF leden is deelname gratis, voor niet leden bedragen de kosten 20 euro. Inclusief eten en drinken. Inschrijven voor dit event kan via een e-mail aan het NAF-secretariaat onder vermelding van naam, organisatie, adres en eventuele factuurgegevens.